A partir de les 11h al parc del Fondo d’en Peixo

Aquest diumenge 26 d’abril, el parc del Fondo d’en Peixo del Prat de Llobregat acollirà un any més la Festa de la Carxofa. Serà una jornada amb parades d’informació ambiental, venda de productes frescos, horticultura i artesania, activitats infantils, concurs de cuina, menjar popular i ball de tarda.

La festa, organitzada per l’Ajuntament del Prat, comptarà amb un menú adult de carxofes a la brasa, botifarra amb mongetes, poma, aigua, vi i pa, a un preu de 8 €, i un menú infantil de macarrons, poma, aigua i pa, per 4 €.

Abril, el mes de la carxofa al Prat
La carxofa Prat ha estat la protagonista culinària i festiva del mes d’abril. El tret de sortida van ser les VI Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat. Tot seguit va arribar, el diumenge dia 12, el festival Escarxofa & Jazz, que enguany va tornar a l’origen, davant de la Capsa, amb més de 1.800 persones. Arròs amb carxofa i música en directe va demostrar ser, un any més, una fórmula perfecta. El 17 d’abril es va fer un show cooking de cuina amb carxofa al Mercat Municipal.

El cap de setmana del 18 i 19 d’abril es va celebrar a la
pl. Blanes la Fira Tapa Carxofa Prat, una mostra de tapes de carxofa dels bars i restaurants del Prat participants al Quinto Tapa.

El mes de la carxofa acabarà aquest diumenge 26 d’abril amb la tradicional Festa de la Carxofa al parc del Fondo d’en Peixo.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here