El president de La Passió d’Olesa, Sam Carrique, ha destacat que s’han acomplert els objectius marcats a l’inici de la temporada: millorar encara més la qualitat de l’espectacle i aconseguir augmentar també les xifres de públic

Aquest divendres la Passió d’Olesa va tancar la temporada. I ho va fer amb una representació que Va viure de manera especial l’actor Isidre Montserrat, ja que va representar per darrera vegada el paper de Jesús, després de nou anys interpretant-lo. Va tancar així una temporada carregada de novetats, amb estrenes a la direcció i en papers tant importants com el del mateix Jesús, el de Sant Joan o Sant Pere.

I el balanç no pot ser millor, ja que s’han acomplert els objectius marcats a l’inici de la temporada: millorar encara més la qualitat de l’espectacle i aconseguir augmentar també les xifres de públic.

Per cloure la temporada amb tots els honors, avui diumenge La Passió també celebrarà el tradicional dinar de col·laboradors, durant el qual s’entregaran els diplomes a aquelles persones que ja fa 25 anys que col·laboren amb l’entitat.

Durant el dinar hi haurà també una nova edició del concurs sobre coneixements de La Passió, i com sempre, un ambient d’alegria i celebració propi d’un final de temporada.

El president de La Passió d’Olesa, Sam Carrique, que ha viscut la seva primera temporada al capdavant de l’entitat, ha destacat que, al seu parer, s’han acomplert els objectius marcats a l’inici de temporada: que ningú prengués mal (tot recordant el malaurat accident que la temporada passada va patir un col·laborador), millorar encara més la qualitat de l’espectacle i incrementar la xifra de públic. I a només una representació pel final de la temporada, per Carrique són tres objectius acomplerts.

Quant a l’espectacle, el president de La Passió ha destacat com a molt positives les reunions tècniques que cada setmana han realitzat tots els col·lectius que participen en el drama sacre.

Tot plegat ha fet que al llarg de les nou representacions que hi ha hagut aquesta temporada, els canvis introduïts en l’espectacle s’hagin anat millorant setmana rere setmana, aconseguint, per exemple, un primer acte més àgil i una escena de la crucifixió més efectista.

Que acabi la temporada de Passió no vol dir, però, que quedi aturada l’activitat de l’entitat. I és que un dels objectius de la junta és programar activitats al llarg de l’any. I la gran resposta que sempre hi ha per part dels col·laboradors demostra, segons Sam Carrique, la salut de ferro de La Passió d’Olesa.

Aquesta entrega serà, precisament, el que es vol agrair amb el dinar de col·laboradors que tindrà lloc aquest diumenge al local de la UEC. La següent cita amb la Passió serà, el 31 de Maig, amb l’espectacle “Allegro”, dirigit per Paco Mir.

Font: Ajuntament d’Olesa de Montserrat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here