Després de quatre hores de treballs, els bombers han donat per extingit l’incendi declarat a la zona de Sant Pere de Romaní. 11 vehicles terrestres i 3 aeris han participat en l’extinció d’un incendi del que se n’investiguen les causes. No hi ha hagut ni persones ferides ni desallotjades

Pels volts de les 11.30h del matí s’ha declarat un incendi forestal a la carena on està situada l’ermita de Sant Pere de Romaní. El vent que bufava i la dificultat de l’accés per carretera ha fet mobilitzar a diferents dotacions aèries dels bombers que ràpidament han estabilitzat el foc. A les 15.30h els bombers han donat el foc per extingit i han mantingut algunes dotacions terrestres per remullar la zona i evitar qualsevol revifada.

En total s’han cremat un 12.000 metres quadrats, poc més d’una hectàrea.

Afortunadament no hi ha hagut cap ferit ni tampoc s’ha hagut de desallotjar a ningú, atès que l’incendi s’ha produït en una zona allunyada de la població plena de matolls i amb pocs arbres. Pocs minuts després de declarar-se l’incendi, l’alcalde de la població, Joan Ramon Casals, i el regidor de Guàrdia Urbana, Joaquim Martí, s’han acostat al lloc dels fets.

Efectius dels Bombers de Barcelona, de l’Associació de Defensa Forestal i de la Guàrdia Urbana de Molins de Rei han col•laborat amb els Bombers de la Generalitat per extingir l’incendi.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here