Una Jornada reivindicativa en el marc dels actes en defensa dels espais naturals de Catalunya, i de crítica a les actuals polítiques de la Generalitat, convocada per entitats ecologistes d’arreu del Baix Llobregat

Entitats de Gavà, Castelldefels, Viladecans, Sant Boi i Begues han convocat una caminada reivindicativa en defensa dels espais naturals del Baix Llobregat litoral: el Parc del Garraf i els Espais Naturals del Delta del Llobregat. Aquests espais, amb diferents categories de protecció segons la legislació catalana, espanyola i europea, continuen acumulant múltiples agressions de tot tipus que posen en qüestió la conservació dels seus valors naturals.

L’activitat consistirà en dues caminades familiars de descoberta dels valors naturals del Garraf i del Delta, una cursa popular a peu i una bicicletada familiar. Les 4 marxes confluiran en un punt intermig entre els dos espais, al Parc del Calamot de Gavà, des del qual es pot contemplar bona part del massís del Garraf i de la plana deltaica. Un cop al punt de trobada, hi haurà una festa final amb música, actuacions, jocs infantils i aperitiu popular a base de carxofes ecològiques del Delta.

Horari aproximat
10:00 Sortida de les caminades de descoberta des de la Clota i des de la Pineda.
10:00 Sortida de la bicicletada popular des de la Plaça de l’Ajuntament de St. Boi
11:00 Sortida de la cursa a peu des de l’Estació de RENFE de Viladecans
12:00 Arribada de les columnes al Parc del Calamot i inici de la festa
13:00 Dinar i parlaments

14:00 fi de la jornada

En el marc del cap de setmana per la defensa dels espais naturals catalans, organitzat per PatNatCat, consulteu aquí totes les activitats.

Ticket de la carxofada: 1,50€.

Entitats convocants: Les Agulles – Ecologistes en Acció, Grup Ecologista Quercus, DEPANA, SEO/BirdLife, Ateneu popular La Màquia, Col·lectiu La Mata de Jonc, Bicibaix, Arran, Plataforma Delta Viu, Plataforma S.O.S. Delta del Llobregat, La Saboga, Unió Muntanyenca Eramprunyà, Club Garraf Runners, AURUN Store, Centre d’Estudis Beguetans i Associació Natura Pou de Glaç. Altres entitats pendents de confirmar.

*Manifest

Font: http://deltaviu.org/

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here