Des d’avui i fins el 20 de maig té lloc una nova edició de la Festa Major de Sant Boi. L’apartat musical de la festa inclou noms coneguts com David Bustamante o Els Catarres, i Falete i el Mag Lari també formen part del programa d’activitats. A més, enguany el certamen té preparades un seguit d’activitats adreçades especialment al públic familiar i s’incrementa l’oferta diürna amb l’objectiu que l’ambient de festa es mantingui al llarg del dia. El pregó d’aquesta nit a les 22h iniciarà la Festa

A la programació musical també hi ha algunes de les bandes més interessants del panorama musical: els santboians Trau , premi Sona 9 del 2014, Joan Dausà , l’ Orquestra Plateria , Miquel Campello , cantant d’ El Bicho , Sra. Tomasa , i la cantant de Ciutat Cooperativa, Carmen Doorá , que estrenarà nou disc.

Per gaudir en família

La Fira del Joc i l’Aventura créix i incorpora nous continguts de qualitat. Serà un espai permanent d’activitats familiars al parc de la Muntanyeta. a tall d’exemple, la Carpa Passeu, passeu… tindrà espectacles de 30 minuts de durada per als infants, i la Miniescola de Circ acollirà els nens i les nenes més petits.

L’oferta familiar s’arrodoneix amb una nova edició de Daltabaix, on nens i nenes de diferents escoles de música ocuparan els carrers i realitzaran interpretacions musicals. L’actuació del Mag Lari serà l’element de simpatia i il·lusió en aquest apartat de la festa (exhaurides les localitats de la funció del dia 17, a les 19 h, s’ha programat una funció per a les 12 h)

Teatre

A la Festa Major també està prevista la representació a Can Massallera de la peça teatral “El crèdit”, una producció dirigida per Sergi Belbel, amb Jordi Boixaderas i Jordi Bosch.

Castells i Piromusical

Enguany la diada castellera comptarà amb els Minyons de Terrassa, la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona i els Castellers de Cornellà. El tradicional Piromusical al parc de la Muntanyeta posarà punt i final a la Festa Major 2015.

Més informació:

santboi.cat/festamajor

culturasantboi.cat

SantBoi App per a mòbils i tauletes

Facebook i twitter: #FMajorSB15

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here