El conseller de Territori i Sostenibilitat assegura que amb aquesta nova infraestructura s’obre la possibilitat de trencar el monopoli de Renfe a la xarxa de Rodalies

Barcelona (ACN).- L’aprovació per part del consell de ministres aquest dijous de l’assignació pressupostària de mes de 220 milions d’euros per executar les obres de la llançadora entre Sants i les terminals de l’aeroport del Prat és ”una excel·lent notícia” perquè permet que en ”poques setmanes” comencin aquestes obres, segons ha valorat Santi Vila, conseller de Territori i Sostenibilitat.

Vila ha assegurat que la segona fase de les obres d’aquesta llançadora, que anirà a càrrec de l’empresa privada que guanyi el concurs d’operador ferroviari, obrirà la porta a la possibilitat de trencar el monopoli de Renfe en la xarxa de Rodalies, en cas que l’oferta de Renfe no surti guanyadora d’aquest concurs de concurrència.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here