El grup incrementa les vendes a tot el món un 9% durant els primers quatre mesos de l’any

Barcelona (ACN).- La planta de SEAT a Martorell ha produït 175.000 vehicles entre gener i abril, el que suposa un augment del 13% respecte el mateix període de l’any passat, segons ha explicat el president de la companyia, Jürgen Stackmann, en una trobada a Madrid. Tal com han explicat fonts de l’empresa, l’increment es deu a les millores en l’estratègia comercial i s’ha vist de manera “bastant homogènia” en els tres models que es fabriquen al Baix Llobregat, l’Ibiza, el Leon i l’Audi Q3. D’altra banda, durant els quatre primers mesos de l’any la companyia ha augmentat un 9% les vendes a tot el món. Stackmann ha celebrat la inversió de 4.200 milions d’euros que es repartiran entre les fàbriques Martorell i Navarra.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here