S’han superat els 50 litres en punts de la comarca, com a Vallirana on s’ha arribat a superar els 60. També s’he rescatat en bon estat a dues noies que havien quedar atrapades al cotxe després de caure en una riera a Cervelló 

Els Bombers han hagut de fer diverses sortides en les darreres hores per incidències derivades de les fortes tempestes arreu de Catalunya.

La majoria de sortides s’han concentrat al Baix Llobregat (només a Molins de Rei se n’han fet 6), bàsicament per inundacions de baixos i clavegueram embossat.

Els xàfecs -molt irregulars i locals- han deixat més de 50 litres en punts del Baix Llobregat i del Vallès Occidental, destacant els 75 litres de Sant Cugat del Vallès, els 61 de Vallirana o els 54 de la Beguda Alta.

Els Bombers de la Generalitat han rescatat en bon estat dues noies que aquest dilluns al matí han caigut amb el vehicle en què circulaven a la riera de Can Guitart de Cervelló (Baix Llobregat), a la zona de La Resclosa, i han quedat atrapades dins del cotxe. L’avís s’ha produït aquest dilluns a un quart d’una del migdia.

Per motius que es desconeixen, el vehicle s’ha precipitat a la riera i les dues noies no podien sortir mentre el turisme s’omplia d’aigua.

Fins al lloc, s’hi han desplaçat un helicòpter dels Bombers de la Generalitat amb efectius del Grup de Recolzament d’Actuacions Especials (GRAE) de les unitats de muntanya i de submarinisme, a més d’una unitat del GEM i dues dotacions terrestres.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here