Els Premis Sant Joan Despí 2015 han distingit les trajectòries dels comerços locals Talleres Cerezo i Floristeria Palmira, de l’escriptora local Pepa Mayo, de la jove cuinera Mireia Costillas, del Servei Local de Català, de l’entitat Asalre i de Ràdio Despí
El pregó del polifacètic artista i humorista José Corbacho, va donar divendres 19 de juny, el tret de sortida a una nova edició de la Festa Major de Sant Joan Despí que s’allargarà fins al proper 24 de juny.

Després de l’acte que va donar inici a la Festa Major, José Corbacho va conduir l’acte de lliurament dels Premis de Sant Joan Despí al Teatre Mercè Rodoreda.

Aquests guardons volen posar en valor la feina que desenvolupen comerços, entitats i personalitats de la ciutat en diferents àmbits.

Aquest any han rebut el Premi Sant Joan Despí l’escriptora local Pepa Mayo, autora de diverses novel·les, contes, antologies i guionista de curtmetratges, un dels qual va rebre el premi del públic dels Premis Phonetastic Sitges Mobile Film Festival; al Servei Local de Català que celebra aquest any el 25è aniversari a Sant Joan Despí per la tasca envers la normalització lingüística desenvolupada a la ciutat; a Mireia Costillas, una jove promesa de la gastronomia que recentment ha guanyat el un premi del Concurs de Joves Cuiners i Cambrers de Catalunya organitzat per l’Escola Joviat de Manresa; Ràdio Despí, per donar veu a l’actualitat informativa de la ciutat i a les entitats durant 20 anys; a la Floristeria Palmira, amb 30 anys de trajectòria i Talleres Cerezo, per 50 anys dedicats a una ferreria que ha passat tres generacions, i per últim, a l’Associació d’Alcohòlics Rehabilitats, ASALRE, pels 31 anys d’atenció a les persones que pateixen aquesta malaltia.

La Festa Major continua fins al proper dimecres 24 de juny amb moltes propostes que podeu consultar al web www.sjdespi.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here