Aquest dijous arrenca un programa farcit de propostes populars, música, teatre i exposicions que s’allargarà fins el 29 de juny

Aquest dijous comença la Festa Major de Sant Pere a Gavà, amb un programa d’actes ampli i variat que s’allargarà fins proper 29 de juny, El cap de cartell d’aquesta programació és sens dubte Antonio Orozco, que actuarà el dissabte, 27 de juny, a partir de les 23:30h., a la plaça de Francesc Macià. Orozco ha inclòs la nostra ciutat dins la seva gira “Origen”, on repassa tots els èxits de la seva carrera musical. La gira es va iniciar el passat divendres 12 de juny a Marbella i finalitzarà a finals de setembre. A banda d’Orozco, la Festa Major també acollirà les actuacions d’altres artistes com ara Bongo Botrako, l’orquestra Cimarrón, Chiqui Martí, o els gavanencs Iceberg, Stoc de Coc i Gats Vells.

El panorama musical es completa amb Festa Tour 40, que és un muntatge audiovisual amb una espectacular escenografia dotada amb l’última tecnologia, la millor música i les actuacions en directe dels DJ’s Adrià Ortega i Víctor de la Torre. L’espectacle, que es podrà gaudir diumenge 28 de juny a partir de les 12 de la nit també a la plaça de Francesc Macià, ha visitat ja més de 80 poblacions amb una afluència global de més de 350.000 persones.

En l’apartat d’arts escèniques, dos noms propis: Leo Harlem i el Mag Lari. El primer ens oferirà el seu espectacle d’humor el 25 de juny, mentre que al popular mag el podrem veure el 27 de juny, tots dos a l’Espai Maragall.

Però un dels punts més àlgids de la programació serà, com ho acostuma a ser cada any, el piromusical a la platja que tindrà lloc divendres 26 de juny a les 23:00h. Un any més, l’Ajuntament facilitarà el desplaçament a la zona marítima posant a disposició de la ciutadania un servei gratuït d’autobusos. Per aquest motiu es tallarà el trànsit a l’avinguda del Mar en sentit Gavà-centre i entre les 19:30h. i les 23:30h. circularan autobusos cada 5 minuts que sortiran de la parada situada a l’avinguda de Joan Carles I davant del Parc del Mil·lenni i que aniran directes fins a la zona de platja, a una parada que s’ubicarà a la rotonda de l’avinguda del Mar amb el Camí de la Pineda. La tornada serà cada 15 minuts entre les 24 hores i les dues de la matinada.

Les entitats locals tenen un gran protagonisme també en aquesta Festa Major. La Companyia General del Foc, el Taller de Musica Gavà o els Castellers de Gavà són algunes d’aquestes associacions de la nostra ciutat que tindran un pes específic en la programació.

 

Font: ElBruguers.cat (Ajuntament de Gavà)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here