Els recentment nomenats alcaldes de Martorell, Abrera i Sant Esteve Sesrovires han assistit aquest dissabte a una trobada institucional amb el president de Seat, Jürgen Stackmann. La cita s’ha emmarcat dins la jornada de portes obertes per a empleats i familiars Seat family day que ha aplegat unes 45.000 persones


L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, acompanyat del regidor de Promoció Econòmica, Lluís Amat, l’alcalde d’Abrera, Jesús Naharro, i l’alcaldessa de Sant Esteve Sesrovires, Carme Rallo, han estat rebuts aquest matí pel president executiu de Seat, Jürgen Stackmann, el vicepresident executiu de relacions governamentals de Seat i el Grup Volkswagen a Espanya, Ramón Paredes, el vicepresident executiu de comercial, Andreas Offermann i el gerent de relacions governamentals, Ciriaco Hidalgo.

 

Després d’un intercanvi d’opinions, han visitat la Brand Experience a l’auditori de l’edifici corporatiu de Seat i han assistit a una trobada institucional amb el president de la factoria.
 
‘Seat family day’
La cita s’ha emmarcat dins les jornades de portes obertesSeat family day que la companyia ha organitzat aquest dissabte per a empleats, familiars i amics. La jornada ha reunit unes 45.000 persones, entre les 10.00 i les 21.00h. 

Els assistents han pogut recórrer els tallers de la fàbrica i instal·lacions com el Centre Tècnic i gaudir de les més de 100 activitats que s’han organitzat. Per exemple, un recorregut que ha permès aprendre com es fabrica un vehicle des de l’inici de la producció fins al final, conèixer les noves tecnologies en automoció, visitar exposicions dedicades als concept car i als vehicles històrics de Seat, conduir el León X-perience o descobrir els valors de Seat en una zona d’experiència de marca, així com una àmplia varietat d’activitats pensades especialment per als més petits. 

40 anys del Centre Tècnic
El Grup Seat dóna feina a més de 14.000 persones i 12.000 treballen a Martorell. Inaugurada el 1993, la planta va aconseguir l’any passat la millor xifra de producció des de 2002, amb 443.000 vehicles, i fins al mes de maig la fabricació creix de nou, per sobre del 10%, gràcies a l’impuls de models com el León, el vehicle més venut de la marca. Aquest any, a més, el Centre Tècnic de Seat celebra el 40 aniversari de la seva creació.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here