Des de les 18 fins a les 23.30 hores d’aquest divendres, 3 de juliol, una vintena de joves creadors d’Esplugues, i socis de l’entitat TACC (Taller d’Art, Cultura i Creació), mostraran als jardins del Casal de Cultura Robert Brillas les seves creacions

Artesans, artistes i dissenyadors emergents es donaran cita a la tercera edició d’aquesta iniciativa, organitzada per l’Ajuntament i TACC.

Disseny, joieria, manualitats o rebosteria creativa són alguns dels productes que els assistents podran trobar-hi. A més de les creacions, durant la fira tindran lloc tallers infantils, actuacions musicals en directe i a les 21.30 hores començarà la 4a Nit Oriental, en què companyies de dansa del municipi mostraran el que han après durant el curs.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here