L’objectiu de la campanya és sensibilitzar la ciutadania sobre aquesta malaltia que pateixen més de 40.000 persones a tot l’Estat espanyol i unes 7.000 a Catalunya i recaptar fons per crear serveis per a les persones afectades, millorar l’atenció sociosanitària que reben i promoure la investigació mèdica. A Catalunya aquest esdeveniment s’ha consolidat com el segon acte de solidaritat més multitudinari i compta amb el suport de més de 600 piscines i clubs nàutics. Al Baix Llobregat, l’esdeveniment també va tenir un seguiment massiu arreu de la nostra geografía. Aquí us en deixem un tastet!

328 persones es mullen per l’esclerosi múltiple a les piscines municipals de Sant Feliu

Un total de 328 persones es van banyar el diumenge 12 de juliol a les piscines municipals de Sant Feliu per donar suport a la campanya Mulla’t per l’esclerosi múltiple, promoguda per la Fundació Esclerosi Múltiple des de fa 22 anys. En total els voluntaris i voluntàries van nedar per aquesta causa solidària 447.460 metres i es van recaptar 920,32 euros. Veieu l’àlbum de fotografies a Facebook.

Al Complex Municipal de Piscines, 120 persones van nedar un total de 199.710 metres en solidaritat amb els malalts d’esclerosi múltiple i es van recaptar 610,32 euros entre la venda de material i les donacions.

D’altra banda, a la Piscina de l’Escorxador van participar en la iniciativa 208 persones, que van nedar un total de 247.750 metres, i la recaptació va ser de 310 euros.

Una de les principals activitats de la jornada va ser l’intent de batre el rècord de persones que es llancen simultàniament a la piscina per una causa solidària, i que va tenir lloc a les 12 del migdia. A Sant Feliu es van tirar a l’aigua en aquesta hora un total de 351 persones, 58 persones més que l’any passat.

En comparació amb l’any passat, en aquesta edició han participat a Sant Feliu 11 persones més al Mulla’t i s’han nedat prop de 73.600 metres més. Pel que fa a la recaptació de diners, la xifra ha estat molt semblant, 920,32 € enfront els 889,50 euros de l’any passat.

Martorell neda 85.460 metres en la campanya ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’

Martorell va ser un cop més solidària i aquest diumenge més de 140 persones van nedar un total de 85.460 metres en la campanya “Mulla’t per l’esclerosi múltiple” a les piscines municipals. Enguany, les dades són més optimistes, i és que fins a 31 participants més que l’any anterior han volgut nedar per col·laborar en la investigació i millorar els serveis per als malalts d’esclerosi múltiple.

Els metres nedats entre totes les piscines de Martorell ha estat de 85.460, uns 5.000 metres més que el 2014. A més de poder nedar i aportar el seu gra de sorra, els martorellencs van protagonitzar, també, un salt multitudinari a les 12 del migdia al voltant de la piscina d’estiu, un acte que va donar més presència, encara, a la campanya a què Martorell s’hi adhereix des de fa força edicions.

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, va assitir al salt multitudinari a la piscina d’estiu acompanyat de la regidora d’Esports, Belén Leiva i els regidors Lluís Esteve i Cristina Dalmau. Fonollosa explica que “és una causa i una iniciativa que des de l’Ajuntament de Martorell ja venim fent des de fa molts anys. Sabeu que no és només a Martorell, sinó que, arreu del país, trobem molts municipis adherits a aquesta causa, que és que la gent es mulli per l’esclerosi múltiple, que facin metres, que nedin. Des de l’Ajuntament de Martorell, volem aportar el nostre granet de sorra”.

Pel que fa a la venda de marxandatge, les vendes han caigut respecte el passat any. Pel moment, s’han recaptat uns 300 euros, però durant tota aquesta setmana es podran adquirir els productes a les instal·lacions del Complex Esportiu La Vila i al CIES.

Unes 200 persones salten alhora a la piscina d’Olesa per participar en el “Mull’at per l’esclerosi múltiple”

El regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Olesa, Jordi Martínez, ha anunciat que l’any vinent aquesta jornada solidària s’organitzarà conjuntament amb la regidoria de Sanitat i s’hi faran més activitats per sensibilitar la població envers aquesta malaltia.

Uns 200 usuaris de la piscina municipal d’estiu van fer diumenge un salt conjunt a l’aigua per participar en la campanya “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Olesa, Jordi Martínez, ha anunciat que de cara a l’any vinent el Mulla’t per l’esclerosi múltiple tindrà una dimensió més àmplia i festiva, i estarà organitzada no només pel departament d’Esports sinó també pel de Sanitat.

L’objectiu és que aquesta diada solidària es promocioni encara més i es puguin fer més activitats.

Prop de mig miler de persones es ‘mullen’ a Esplugues per l’esclerosi múltiple

iumenge 12 de juliol a Esplugues, unes 400 persones hi van contribuir, amb l’aportació de la seva entrada a la piscina i llançant-se a l’aigua en el gran salt sincronitzat amb les 628 piscines d’arreu Catalunya que han participat en aquesta edició del Mulla’t, que ha batut tots els rècords.

La Fundació Esclerosi Múltiple va recaptar l’any passat prop de 300.000 euros amb aquesta proposta, el segon esdeveniment solidari més multitudinari de Catalunya, després de La Marató de TV3. A Catalunya, unes 7.000 persones pateixen esclerosi múltiple.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here