La ministra, que ha visitat Cornellà aquest dilluns, no concreta quan es licitaran els accessos ferroviaris al Port de Barcelona

Cornellà de Llobregat (ACN).- La ministra de Foment, Ana Pastor, ha anunciat que aquest dimecres començaran les obres del tren llançadora que ha d’unir el centre de Barcelona amb l’aeroport del Prat.

Durant una visita aquest dilluns al migdia a la fàbrica de Siemens a Cornellà de Llobregat, Pastor ha explicat que estava previst que la primera pedra del projecte es col·loqués aquest dilluns, però s’ha ajornat fins dimecres ja que la ministra ha d’assistir al Consell de Seguretat Nacional.

Pastor ha indicat que el projecte “no s’hauria d’haver aturat mai” i que ara disposa de pressupost i “és ja una realitat”. Per contra, la ministra no ha concretat quan es licitaran els accessos ferroviaris al Port de Barcelona.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here