Els dies 29 i 30 d’agost, l’esdeveniment tancarà les activitats d’estiu de Sant Boi

El darrer cap de setmana d’agost tindrà lloc el 79è Aplec de Sant Ramon. Enguany, la trobada popular s’ha volgut renovar força i aplegarà activitats al llarg dels dos dies. Com a novetats més destacades, hi haurà tallers mediambientals, un sopar a la fresca i la primera pujada amb gossos. Dissabte 29 està programada la 37a Cursa a Sant Ramon amb la participació prevista de 600 corredors i corredores.

L’Aplec canvia de filosofia, s’allarga durant tot el cap de setmana i es transforma en un esdeveniment adreçat al públic familiar. L’objectiu és que guanyi en participació i varietat d’oferta. Dissabte 29 el matí estarà dedicat al medi ambient amb tallers de meteorologia, plantes remeieres i fòssils. A la tarda, tindrà lloc la 37a Cursa a Sant Ramon ( inscripcions ) i, al vespre, hi haurà un taller d’instruments fets amb canyes de riu, un sopar a la fresca (inscripcions a torrelavila@santboi.cat o al telèfon 93 635 12 00 ext. 306, fins al 20 d’agost), la projecció d’un audiovisual sobre aus migratòries i una acampada a la muntanya.

Dumenge 30 les persones que ho desitgin podran fer la tradicional pujada a peu, a partir de les 9 h. Mitja hora més tard començarà “Guau, quina pujada!”, un recorregut amb gossos fins a dalt de l’ermita que sortirà de Can Xixol. El matí es completarà amb una visita guiada al planetari del Centre d’Interpretació del Paisatge, una gimcana al voltant de l’àrea de lleure i el camí del Cordal, la missa, el pregó a càrrec del Voluntariat Mediambiental, les sardanes i un aperitiu “natural”.

L’Aplec de Sant Ramon està organitzat per l’Ajuntament de Sant Boi amb la col·laboració de l’Agrupament Escolta i Guia Sant Ramon Nonat, Club Atletisme Sant Boi, Consell de Medi Ambient, Voluntariat Mediambiental i el RMAC i els ajuntaments de Viladecans i Sant Climent.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here