En el moment de l’incident els inquilins es trobaven a l’interior i han hagut de ser rescatats 

Begues (ACN).- L’explosió d’aquesta matinada a Begues (Baix Llobregat), ha causat l’esfondrament de dos habitatges, un local comercial i una casa, i ha deixat tretze persones ferides, entre els quals tres menors, cap de greu, segons han informat els Bombers.

L’explosió s’ha produït a un quart de dues de la matinada als número 36A i 36B del carrer Major de Begues. En el moment de l’incident, els inquilins es trobaven a l’interior i han hagut de ser rescatats. 

Com a mesura preventiva, els veïns més propers han estat desallotjats i han passat la nit en una casa de colònies de la zona. Els habitatges més propers s’han vist afectats sobretot per trencadisses de vidres i d’envans, de portes i de finestres.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here