Amb l’objectiu d’homogeneïtzar i ordenar les múltiples solucions de cartells existents actualment a les platges metropolitanes, l’AMB ha dissenyat una nova senyalització del litoral metropolità, la qual segueix el disseny que es va crear per a tota la senyalització de la xarxa de parcs metropolitans (XPM), que es va començar a implementar al 2013 i que ha tingut molt d’èxit. Aquest estiu se’n realitzarà una prova pilot a Gavà i l’estiu del 2016 s’implantarà a la resta de platges metropolitanes

Amb aquest nou disseny s’han creat i estipulat quatre models diferents de senyals: 

  • General: ubicat al passeig marítim, dóna la benvinguda a la platja. Inclou el nom del municipi i de la platja, els serveis, les prohibicions i els telèfons d’interès.
  • Direccional: es troba al costat de les passeres d’accés i indica on es localitzen els diferents serveis de la platja.
  • Singular: cartell que dóna informació específica.
  • Banderola: indica la localització dels diferents elements i serveis a peu de sorra. Sempre es col·loca al costat de cada servei.

Paral·lelament a la seva implantació, l’AMB ha redactat un manual bàsic general, que defineix les normes tant objectuals com de disseny gràfic, per tal de garantir el desenvolupament i la implantació correctes d’aquesta nova senyalització.

    FER UN COMENTARI

    Please enter your comment!
    Please enter your name here