Enguany la cita serà de pagament a un preu de 10 euros per jornada o 15 euros l’abonament per tot el cap de setmana

A poc menys de dos mesos per la Festa de l’Economia Solidària ja es coneixen alguns dels artistes que pujaran sobre l’escenari en el marc de la setena edició del Festival Esperanzah durant el cap de setmana del 16 al 18 d’octubre.

Manu Chao-La Ventura torna un any més a la cita. Tampoc no faltaran altres grups compromesos com Amparo Sánchez, La Troba Kung-Fú o Los Chikos del Maíz entre molts altres. També hi actuaran bandes locals i es duran a terme diverses propostes socials com unes olimpíades de pagès i xerrades que s’acabaran de concretar en les properes setmanes. 

Tot plegat tindrà com a teló de fons novament el Parc Nou. Ara bé, enguany com a novetat el festival tindrà un cost de 10 euros per dia o 15 euros per l’abonament dels tres dies. Podeu consultar tota la informació sobre aquesta edició de la festa i adquirir les entrades a través de la seva plana web: www.esperanzah.cat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here