El passat mes de maig, ja van ser embargats 15 immobles de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) -entre ells els de Castelldefels, Sant Boi i Sant Feliu- com a aval cara a la venta de la seva seu principal, davant d’una possible responsabilitat civil derivada d’un altre sonat cas de corrupció, el “cas Palau”

La Guàrdia Civil escorcolla des de primera hora d’aquest divendres al matí la fundació de CDC, Catdem, situada al carrer Casp de Barcelona.

L’escorcoll s’emmarca dins la segona fase de l’operació ‘Petrum’, que investiga el pagament de comissions del 3% des de la constructora Teyco al partit. També estan escorcollant el domicili de l’extresorer de CDC, Daniel Osácar, i els ajuntaments de Figueres, Lloret de Mar, Sant Celoni i Sant Cugat del Vallès.

El cas està sota secret de sumari. No es preveuen detencions. La investigació la porta el jutjat d’instrucció número 1 d’El Vendrell i la Fiscalia Anticorrupció. Els registres es preveu que seran ràpids perquè es busca una documentació específica.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here