L’empresa d’economia solidària va començar a funcionar el passat mes de juny i ja suma 800 persones que s’han fet sòcies
ETICOM-Som Connexió vol arribar, però als 2.000 usuaris i usuàries en un any. Per això, de moment treballen amb una fase de prova del nou servei que pretenen oferir a partir de l’octubre: un paquet de telefonia mòbil i Internet a un preu competitiu de 35 euros mensuals.

De moment i pel que fa a la telefonia mòbil s’accedeix a la xarxa a través d’altres companyies però l’objectiu final és desconnectar-se de les empreses subministradores del servei i establir-se com independent amb un model econòmic alternatiu que busca el benefici de les persones, tant de les que hi treballen com les que en reben el servei. 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here