Ja falta menys pel Festival Altaveu i amb aquesta seran ja 27 les edicions que s’han celebrat a Sant Boi! Aquest any, destaca el concert especial que oferiran dos dels representants més importants de l’escena folk-rock americana: Howe Gelb i M. Ward. La venda d’entrades online anticipada ja està activa i operativa, així com la opció de comprar-les a la recepció de Can Massallera

Com veureu, per accedir als concerts dobles que es realitzen als Jardins de l’Ateneu, cal comprar una entrada de 6€ si és anticipada i 8€ si la compres a taquilla el mateix dia. Per a les actuacions de Cal Ninyo, el cost és de 8€ anticipada i 10€ en la taquilla.

A més a més, volem recordar-vos que si teniu entrada pels concerts dobles de Cal Ninyo, tindreu la sort de poder accedir als concerts que es facin als Jardins aquell mateix dia sense pagar un euro més!

Podeu comprar les entrades aquí

Per cert, sabeu que la millor manera d’aconseguir les vostres entrades per al Festival Altaveu és amb un got de llimonada ben fresqueta i que de fons soni la llista de reproducció d’Spotify dels artistes #Altaveu15 ?

Pel que fa a la programació, destaca el concert especial que oferiran dos dels representants més importants de l’escena folk-rock americana: Howe Gelb (conegut sobretot per militar a Giant Sant, amb qui justament ha publicat l’esplèndid Heartbreak Pass, amb John Parish a la producció), i M. Ward, un col·leccionista de treballs que acaben sempre entre el millor de l’any. Tots dos uniran forces interpretant temes propis i aliens.

Un altre dels noms internacionals destacats amb el que comptarà l’Altaveu 2015 és el cantautor Dorian Wood, cantant, multi instrumentista i performer d’esperit independent i veu carismàtica que barreja el pop, el folk, el teatre musical i el neoclassicisme.

Per la plaça de l’Ajuntament, Cal Ninyo o els Jardins de l’Ateneu, es podrà gaudir de formacions de la talla de Sidonie, Nacho Vegas i Joan Miquel Oliver, presentant, tots ells, els seus darrers treballs.

A més, com a representants femenines, hi haurà dues intèrprets amb una experiència inabastable. Per un costat Christina Rosenvinge, que presentarà el seu controvertit -pel seu gir estilistic- darrer disc Lo Nuestro; i per l’altra, Amparo Sánchez amb el seu espectacle intimista Amparo Sánchez en Acústic.

L’escena catalana, com sempre, té representació a l’Altaveu. Aquest any serà moment per a gaudir d’Obeses, que actuaran durant la jornada inaugural a la Plaça de l’Ajuntament, mentre que RIU ho farà el dia següent a Cal Ninyo. També oferiran el seu vigorós concert els valencians Sènior i el Cor Brutal.

A més, per segon any consecutiu es podrà gaudir de l’espectacle Sant Boi Urban Dance, una producció pròpia de caràcter comunitari, i que després de l’èxit obtingut l’any passat, torna a organitzar l’entitat santboiana Cultura F i protagonitzada per alumnes de diferents acadèmies de dansa de la ciutat. Durant l’espectacle s’oferirà un espectre ampli de danses urbanes a ritme del hip hop de Loren, Dj Xino i amb la actuació especial de Rapsusklei.

Juntament amb els grups principals, hi haurà ocasió de veure en directe els finalistes de l’Altaveu Frontera, la secció competitiva per a noves bandes i grups emergents, que, any rere any, sorprenen al públic del festival, i que enguany comptarà amb les actuacions de Slack Time, Anna Moliner, Ella Speed i Malvenidos.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here