L’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló va aprovar en el Ple Municipal del passat mes de juliol l’acord per a recuperar un caixer automàtic a la Colònia Güell, que s’instal·larà a l’edifici dels Cellers.
La mancança d’un caixer automàtic des del tancament de l’oficina de Caixa Penedès, la voluntat de recuperar el servei tant per a la població de la Colònia Güell com per al turisme, i com a complement del projecte del Mercat de Pagès, sumats a les peticions de veïns i veïnes i de diverses entitats, van dur l’Ajuntament a iniciar converses amb les diferents entitats bancàries ubicades al municipi.
Finalment, l’entitat que ha mostrat interès a donar aquest servei és Banc Sabadell, S.A, i ja s’ha formalitzat l’acord amb l’Ajuntament per ubicar-lo a l’edifici dels Cellers, davant del Centre d’Interpretació de la Colònia Güell.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here