Aquest és un dels jaciments que ha visitat el conseller durant el mes d’agost amb la intenció de conèixer la història del territori
 El conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Ferran Mascarell, va visitar dimecres 26 d’agost la cova de Can Sadurní, a Begues. 

El conseller va estar acompanyat, en tot moment, per l’alcaldessa del municipi, Mercè Esteve, i per tècnics municipals que van oferir els seus coneixements sobre el jaciment.

Durant la visita, Mascarell va valorar la important tasca que realitzen els especialistes per recuperar una part de la història de Begues. El conseller també va destacar el fet d’haver conegut “l’Encantat de Begues”, una peça amb més de 6.500 anys d’antiguitat.

La visita a la cova de Can Sadurní formava part d’una ruta que està fent el conseller durant tot el més d’agost per diversos jaciments de Catalunya. 

Castelldefels i Capellades són altres municipis que formen part d’aquestes sortides que s’organitzen amb la voluntat de conèixer de més a prop el territori.
 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here