Considera que “Artur Mas és una rèmora per a Catalunya i el millor que podrien fer els catalans és jubilar-lo democràticament a les urnes”
El candidat del PPC a la presidència de la Generalitat, Xavier Garcia Albiol, va afirmar ahir que “no m’imagino una Catalunya separada de la resta d’Espanya i jugant una lliga entre equips catalans com el Barça, l’Espanyol, el Badalona i el Cornellà”. 

Garcia Albiol va assistir ahir a la tarda al partit entre el RCD Espanyol i el Reial Madrid i va afirmar que “aquest partit de futbol és l’evidència que separar Catalunya de la resta d’Espanya no ens interessa a ningú, ja que partits com aquests no es podrien produir”. 

Per a Garcia Albiol, “es posa en risc la convivència, però també llaços que ens uneixen com és l’esport, perquè la unió ens fa tenir la lliga de futbol més important i més fort del món”. “Lluitarem fins al dia 27 per convèncer perquè vagin a votar els que creuen, com nosaltres, que no ens poden obligar a renunciar al nostre sentiment de ser catalans i espanyols, plantant cara als que volen trencar-ho tot”, va afegir.

En referència a les declaracions de l’11S d’Artur Mas, el candidat del PPC va afirmar que “formen part de la hipocresia d’un president que s’ha passat tres anys intentant tapar la seva mala gestió al capdavant del Govern de Catalunya”. Per a Garcia Albiol, “Mas és una rèmora per a Catalunya i el millor que podrien fer els catalans és jubilar-lo democràticament a les urnes”. “És el president més nefast que ha tingut la Generalitat, perquè dividir la societat catalana com ho ha fet és propi de polítics sense escrúpols”, va manifestar.

Així mateix, i respecte a la manifestació de la Diada, el candidat del PPC va assenyalar que “les persones que van anar a aquesta manifestació mereixen el meu respecte, com també ho mereixen aquells que no van anar a la manifestació, que ens sentim catalans i espanyols i que volem seguir vivint aquest sentiment amb normalitat”. “No volem, a partir del dia 27, sentir-nos estrangers a la nostra pròpia terra”, va concloure.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here