Josep Rull assegura que amb el 27S “s’han convertit les eleccions en un referèndum” perquè “només queda o la resignació, o el futur per garantir el benestar dels ciutadans”

Eduardo Reyes, candidat número 6 de Junts pel Sí per Barcelona, ha remarcat la necessitat que Junts pel Sí tingui una gran majoria el proper 27 de setembre. “Se li pot dir de moltes maneres, hi ha qui no vol parlar d’ independència; doncs jo els dic que votar per Junts pel Sí és fer-ho per l’Estat del benestar, la justícia social i més oportunitats”, ha concretat. I ha enviat un missatge a Mariano Rajoy : “No és ningú per dir què han de ser els catalans, ho decidirem els ciutadans de Catalunya”.

Reyes ho ha afirmat en un acte de campanya que ha tingut lloc al Passeig Maragall de Gavà, acompanyat de Josep Rull, Joan Ramon Casals i Fabián Mohedano (candidats número 12, 30 i 33 de la mateixa candidatura). I ha afegit que “mai he estat independentista, però m’hi he tornat perquè Catalunya pugui ser una terra d’oportunitats”. Reyes ha subratllat la necessitat de votar Junts pel Sí el proper 27 de setembre, per poder construir un Estat que treballi favorablement per a la ciutadania: “No volem autovies sense cotxes i que porten a enlloc, volem universitats i hospitals”.

Reyes ha remarcat la necessitat de votar Junts pel Sí, per poder construir un estat que treballi favorablement per la ciutadania: “No volem autovies sense cotxes i que porten a enlloc, volem universitats i hospitals”.

També ha intervingut Josep Rull, qui ha destacat que “s’han convertit aquestes eleccions en un referèndum” perquè davant del moment que viuen els ciutadans de Catalunya, “només queda o resignació i claudicar, o el futur per garantir el benestar dels ciutadans i ser l’Àustria o la Suècia del Mediterrani”. Davant del discurs de la por que nega hipotèticament que una Catalunya independent formi part de la Unió Europea, ha estat taxatiu: “Hi ha 6.400 multinacionals -la majoria alemanyes- , 800 han vingut els darrers dos anys; Barcelona és massa potent com per renunciar-hi; el 70% de les exportacions espanyoles passen per Catalunya, i Catalunya aporta a la UE 2.400 milions euros a l’any, mentre que la UE en retorna 600”. I ha reblat que es tracta de “sentit comú”.

L’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, ha esperonat els congregats al Passeig Maragall de Gavà “a fer un exercici de democràcia el proper 27 de setembre”. “Ho van fer els nostres avis amb la República, els nostres pares i la gent d’aquest barri durant la transició i ara no ens ho prohibiran”, ha apuntat Casals. Tot recordant que les eleccions, “seran les del SÍ i el NO”, i que certs partits que són del NO, quedaran alineats amb el NO del PP i així serà interpretat.

I el candidat Fabian Mohedano ha apostat perquè el nou país s’organitzi millor com a societat. Mohedano que és promotor de la plataforma per la reforma horària també ha recordat que mai he estat independentista i els seus orígens també cordovesos, però que “ara toca fer un vot decisiu, un vot a favor del sí”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here