El de Sant Boi va pulveritzar totes les apostes marcant 40 punts, que van servir per a que Espanya superés França en un partit complicat que no només val el passi a la final sinó que assegura la presència de la selecció espanyola als jocs olímpics de Río de Janeiro

Espanya jugarà la final de l’eurobasket després que ahir guanyés en una pròrroga d’infart a l’amfitriona, França, per 80-75.

Els 40 punts i 11 rebots de l’ala-pívot baixllobregatí i jugador dels Chicago Bulls, Pau Gasol, van ser més que definitius, que va rubricar una de les actuacions més brillants de la seva carrera, i va posar a la selecció directament als Jocs Olímpics de Río 2016.

Gasol es mostraba orgullós de l’equip en les declaracions posteriors al matx. “Mai vam deixar de creure en la victòria’ va assegurar. “Hem fet un partidàs sens dubte, i hem lluitat des del minut 1. Ells teniem molta energía i el suport del seu públic, però hem aguantat bé”. “Ara volem l’or”, va sentenciar el de Sant Boi. 

Scariolo, el seleccionador, va definir com “una benedicció” tenir a Gasol al seu equip. Ara, 2 dies de descans abans d’enfrontar-se al guanyador del partit Sèrbia-Lituania que es jugarà avui a les 19h.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here