La número 2 del PP, Andrea Levy, ha acusat CDC de tenir vincles amb radicals de la comunitat musulmana, en una visita al Mercat Medieval de Festa Major d’Esplugues i hHa justificat les paraules de Garcia Albiol, que apostava per prioritzar la immigració llatinoamericana respecte la musulmana. Levy remarca que «des d’Espanya hi ha molts vincles amb la comunitat llatinoamericana, com la reciprocitat de vot»

Tot i això, ha conclòs que l’aposta del PP en matèria d’immigració és «garantir la integració dels nouvinguts». En aquest sentit, ha remarcat que la comunitat llatinoamericana comparteix idioma, entre altres trets.

D’altra banda, creu que Convergència ha actuat amb «lleugeresa, respecte col•lectius musulmans, i «ha aprofitat per prometre’ls coses que després no podia complir», en referència al procés independentista.

«El 27S hi ha en joc els estalvis de tothom»

La número 2 dels populars ha fet una crida als indecisos de cara als propers comicis. Ha assegurat que «hi ha molt en joc» i recorda que totes les patronals bancàries i els organismes internacionals estan alertant que «la independència posa en perill els estalvis dels catalans i la permanència a la UE».

Ha evitat valorar el posicionament del Cercle d’Economia, partidari d’una consulta pactada. Afirma que aquest debat és només identitari, artificial i que «preocupa a molts pocs catalans». Ha cridat a «superar-lo», per afrontar els «problemes reals».

Levy ha afirmat que Mas és el gran perdedor d’aquestes eleccions. Afirma que «ni Junqueras ni Romeva el faran President, i menys encara els radicals de la CUP».

Ha cridat a votar el PP «perquè no posarà en risc l’estabilitat dels catalans». Ha fet referència a l’acció de Rajoy, i ha promès que els populars sabran aturar els independentistes. En aquest sentit, ha recordat els pactes en alguns municipis del socialistes; «han donat una trentena d’Ajuntaments als independentistes».

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here