El Consell Comarcal del Baix Llobregat mitjançant el Servei Comarcal de Joventut i el Consell de les Dones del Baix Llobregat, organitza un concurs per seleccionar un nou producte que doni suport a la campanya “Talla Ja!”
Aquest concurs premiarà amb 300 € aquella obra que representi el rebuig social a la violència masclista i que recolzi la prevenció davant aquestes conductes en els tres àmbits que afecten més a la gent jove: de parella, familiar i comunitari. I aprofundint en determinats tipus de violència com la mutilació genital femenina , els matrimonis forçats, les agressions sexuals, etc.

L’obra s’utilitzarà en totes aquelles activitats, campanyes, serveis, programes, publicacions, etc. que realitzin cadascun dels 30 ajuntaments de la comarca, així com des del Consell Comarcal del Baix Llobregat .

El concurs està obert a qualsevol persona d’entre 15 i 35 anys resident al Baix Llobregat que desitgi participar. Cada concursant podrà presentar una obra original i inèdita.

El termini d’admissió de propostes estarà obert fins a les 15 hores del dia 9 d’octubre de 2015.

L’organització del concurs ha estat gracies a la col•laboració de la Comissió de Joves i Relacions Personals i del recolzament de la Direcció General de Joventut i de la Diputació de Barcelona.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here