La Festa Major de Sant Miquel ha començat amb el tradicional pregó a la plaça de Catalunya. Enguany ha anat a càrrec de l’Associació Obrera, que amb el seu espectacle ha volgut fer un homenatge als cent anys d’història de la Federació Obrera. En total hi ha programats més de 90 actes pensats per tots els públics i repartits per molts barris de la vila.
Com ja és habitual en els darrers anys el pregó-espectacle que serveix per obrir formalment els principals actes de la Festa Major de Sant Miquel el protagonitza una de les entitats de Molins de Rei. Enguany ha estat el torn de l’Associació Obrera, l’entitat que agrupa als descendents d’aquelles persones que ara fa cent anys van aixecar un organisme per protegir els seus interessos col·lectius. 

El pregó s’ha recolzat en vídeos teatralitzats, amb danses tradicionals i amb el testimoni dels màxims responsables actuals de l’entitat, Leandre Pahissa i Anna Grané, que han servit per fer un repàs als 100 anys de la Federació.

L’aparició d’en Cisquet, l’antic pregoner de Festa Major de Molins de Rei, va donar la nota d’humor a l’espectacle. Per la seva banda, tant l’alcalde de la vila, Joan Ramon Casals, com el regidor de Cultura i primer tinent d’alcalde, Xavi Paz, han animat als veïns i veïnes a participar dels actes i han donat per iniciada la Festa Major de Sant Miquel Arcàngel 2015. Un esclat de festa ha posat punt i final al pregó.

Des d’ara i fins el 29 de setembre es faran prop de 90 actes de tot tipus. En el programa d’aquesta edició s’han prioritzat les activitats que podien atreure a un públic més transversal, de qualsevol edat, amb l’objectiu de poder compartir la festa en família. 

A més, també s’han incorporat novetats que han ajudat a renovar i modernitzar el programa, com espectacles de circ, música i cinema; la instal·lació de food trucks a la plaça del Molí, o el mapping de final de festa al Pati del Palau.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here