Com ja és tradicional, el Seguici festiu del Prat es va acomiadar de la Festa Major amb la seva cercavila de fi de festa. També el piro musical va fet les delícies de pratencs i pratenques. L’Ajuntament de la localitat demana a totes les persones que han participat o assistit a la Festa, que responguin una enquesta de satisfacció sobre la #Fmelprat

Diumenge, després de la plantada de totes les figures i bestiari de la ciutat, a les nou puntualment van començar el seu camí fins a la plaça de la Vila. Allà, els dansaires de l’Esbart Maragall, amb els seus balls tradicionals de diferents punts del principat i els seus vestuaris, feien gaudir al públic.

Finalment, la cercavila va fer camí fins al pàrquing de l’estació per no perdre’s el Piromusical. El cinema va posar música a l’espectacle amb bandes sonores tan conegudes com Superman, Amelie o E.T. 

La màgia dels focs d’artifici va posar el punt i final a la Festa Major d’enguany.

Deixa la teva opinió!

Un cop acabada la Festa Major i després de viure quatre dies d’activitats i bon ambient, el consistori pratenc
convida a opinar sobre la festa major responent una enquesta.

L’enquesta és anònima i Participar-hi és molt senzill i només requereix d’uns 5 minuts i servirà per poder millorar de cara l’any vinent.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here