El Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Llobregat per 17è any consecutiu impulsa, en col·laboració amb els ajuntaments de la comarca, la Marxa de la Gent Gran del Baix Llobregat, en el marc dels actes commemoratius de l’1 d’octubre, Dia Internacional de la Gent Gran

Al llarg de les dues properes setmanes la gent gran i els ajuntaments del Baix Llobregat es mobilitzaran de nou per realitzar una caminada, acompanya de múltiples actes oberts als ciutadans i ciutadanes, en la que participaran milers de persones.

L’objectiu de la Marxa és sensibilitzar la població sobre el dret de les persones grans a viure i envellir amb dignitat, promoure la seva salut i l’augment del benestar, així com, potenciar la seva participació social.

El Baix Llobregat esdevé novament l’escenari d’aquesta festa de la convivència, el respecte, la justícia, el benestar i la solidaritat, però també de la reivindicació, de proclamar la necessitat d’aconseguir que totes les persones, en tots els períodes de la seva vida, visquin de forma digna, autònoma i lliure.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here