Del 9 al 12 d’octubre, el Palau Güell i diversos museus adscrits a la Xarxa de Museus Locals participen activament a les Jornades Europees del Patrimoni, que organitza la Generalitat de Catalunya i que enguany estan dedicades al patrimoni industrial. Podeu consultar-ne totes les activitats a l’Agenda Cultural del Departament de Cultura
Així, els dies 9 i 10 d’octubre, el Palau Güell proposa tres activitats: una visita guiada pels quatre palaus on van viure els Güell a La Rambla, visites especialitzades per conèixer en profunditat les tècniques arquitectòniques que Gaudí va utilitzar per dissenyar l’edifici i visites guiades generals.

Pel que fa a la Xarxa de Museus Locals, espais com el Museu-Arxiu Tomàs Balvey de Cardedeu, el Museu Palau Mercader, el Parc Arqueològic Mines de Gavà, el Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia, el Museu Arqueològic de L’Esquerda, el Museu de Maricel o el Museu de Terrassa, també han programat activitats gratuïtes per a tots els públics, com ara visites guiades, concursos fotogràfics, representacions teatrals o concerts.

Per últim, el Parc Natural de Collserola –adscrit a la Xarxa de Parcs Naturals- s’afegeix a la celebració de les Jornades Europees de Patrimoni amb propostes a l’Espai d’Interpretació del Pantà de Vallvidrera, al Centre d’Informació del Parc i al Centre d’Educació Ambiental Can Coll.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here