Donem continuïtat a una subsecció que cada setmana us aproparà a una recomanació d’oci i turisme a la nostra comarca. En col·laboració amb el Consorci de Turisme del Baix Llobregat, omplirem la vostra tardor d’ofertes per fer turisme a un salt de Barcelona

Cartell_Expectació_QT·Pota·blava·15_w

El QuintoTapa Pota blava és una ruta i concurs de tapes per bars i restaurants de El Prat de Llobregat que es celebra del 8 d´octubre a l´1 de novembre, organitzat per l’Associació de Gastronomia i Turisme.

Una bona ocasió per descobrir la gastronomia i oferta locals, i amb la particularitat que tots els participants proposen una tapa de Pota blava, i alguns també una tapa de la casa.

Després de les més de 75.000 tapes venudes en l’edició 2014, l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT) continua creient en la necessitat de fer del producte de proximitat l’eix gastronòmic del Prat i el Baix Llobregat. La millor excusa: coronar al Pota Blava amb el QuintoTapa, per fer d’aquest producte protagonista de la restauració de qualitat i continuar difonent les seves virtuts gastronòmiques.

quintotapapotablava15

La 6a edició del QuintoTapa será la ruta més gastronòmica de les organitzades fins ara, gràcies a l’assessorament que ha ofert l’AGT als bars i restaurants que hi participen, per part de varis xefs col·laboradors de l’entitat.

A més, continua la proposta de la tapa Pota Blava (de 3,5 €) i la tapa de la casa (de 2,5 €) amb un Quinto Moritz. Visitant les dues zones de la ruta i omplint el Tapaport es podrà optar amb l’Or a un dinar al restaurant Sant Pau (3 Estrelles Michelin), de Carme Ruscalleda. Es mantenen el Tapaport Argent, fotografia a Instagram, i millor cambrer. La tapa més gastronòmica es podrà votar a través de les xarxes socials.

Durant la ruta, tres de les parades del Mercat de la Plaça Blanes oferiran una tapa Pota blava i de producte de proximitat. I el gran final de festa del QuintoTapa Pota Blava s’organitzarà el 7 de novembre al propi Mercat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here