La missa, una actuació castellera i una ballada de sardanes completaran el tast de vins i la trepitjada de raïm
Aquests propers 17 i 18 d’octubre la vila baixllobregatina celebra, com cada tercer diumenge d’octubre, la Festa del Most, una commemoració que recorda l’estreta relació històrica de Begues amb el cultiu de la vinya. 

La festa es posarà en marxa dissabte a partir de les 17.30 h al passeig de l’Església amb el tast de vins al que acompanyarà, un any més, la mostra gastronòmica. En aquest mateix espai, a les 18 h, tindrà lloc la trepitjada de raïm.

El programa de diumenge començarà a les 11 h també al passeig de l’Església on tindrà lloc una ballada de sardanes amb Punt Cat Cobla i, una hora més tard, l’actuació castellera amb els Minyons de Santa Cristina, els Carallots de Sant Vicençs dels Horts i els Encantats de Begues. També al migdia se celebrarà la missa que cada any té lloc coincidint amb la festa.

En cas de pluja la festa es realitzarà a l’Escorxador. Podeu consultar el programa de la Festa del Most aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here