Xavier Fonollosa confia que Volkswagen no retirarà les inversions previstes a Seat

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, s’ha referit des de La Xarxa a la situació de la planta que l’empresa Solvay té a la ciutat. El batlle admet preocupació però descarta el tancament de la fàbrica que dóna feina a 2.500 persones, entre llocs de treball directes i indirectes.

Sobre la situació de la planta Fonollosa ha dit que “no pot ser que el govern de l’Estat faci alguna cosa que perjudiqui la pròpia indústria. I això és el que els hi vam fer entendre. I vull creure que hi haurà una reconsideració i que al final tindrem una solució més favorable del que tenim avui”. Recordem que l’empresa química Inovyn-Solvay va quedar exclosa de la subhasta del contracte elèctric per al 2016.

Pel que a fa a la planta de Seat a Martorell, l’alcalde confia que Volkswagen mantindrà la inversió prevista de 3.300 mlions per als pròxims cinc anys. “Qualsevol disminució de les inversions ens afecta i això ho hem de tenir en compte. Crec que al final el sentit comú i la coherència s’imposaran i les inversions previstes a la cadena de producció es faran”.

Fonollosa ha explicat que el seu consistori ha ampliat el pla d’ajuda a les famílies que preveu, entre d’altres, ajuts per fer front al rebut de la llum, beques menjador, així com facilitats per accedir a un habitatge.

Font: La Xarxa

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here