El programa “Coincidències insòlites“, de Cultura de la Diputació de Barcelona, dedica la seva atenció al món de la costura des de tots els seus vessants (lleure, necessitat o professió) amb l’exposició “Dones d’agulla”, que pot es pot visitar al Museu de Viladecans fins al 17 de desembre

La mostra, de petit format i organitzada conjuntament pel Museu de Viladecans, el Museu de Sant Boi de Llobregat, el Palau Mercader de Cornellà i el Museu d’Arenys de Mar, posa en diàleg diferents objectes relacionats amb la costura: una camisa de núvia, un cosidor isabelí, un cosidor amb bastidor, i labors i fotografies de les col·leccions d’aquests museus que formen part de la Xarxa de Museus de la Diputació de Barcelona.

Coincidències insòlites” és un programa de la Xarxa de Museus Locals que posa en diàleg dues o més peces del seu fons, entre les quals existeix un vincle de tipus simbòlic, estètic o conceptual.

Aquesta proposta permet reflexionar sobre els objectes, els esdeveniments, els museus i els municipis, i les relacions i punts de contacte que existeixen en un patrimoni cultural local que ens és comú.

Després del Museu de Viladecans, “Dones d’agulla” es podrà veure al Museu de Sant Boi de Llobregat, al Museu Palau Mercader de Cornellà i al Museu d’Arenys de Mar.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here