El president del FC Barcelona i l’alcalde de Sant Joan Despí s’han reunit aquest matí en una sessió de treball per tal de coordinar les actuacions previstes al sector afectat per l’ampliació de les instal·lacions blaugranes

El seguiment del projecte d’ampliació de la Ciutat Esportiva Joan Gamper de Sant Joan Despí ha estat el tema de la reunió de treball que aquest dimarts, 10 de novembre, han realitzat els equips tècnics del FC Barcelona i de l’Ajuntament, encapçalats per Josep Maria Bartomeu, president del Barça, Antoni Poveda, alcalde de Sant Joan Despí, Jordi Moix, comissionat directiu de l’Espai Barça, i Belén García, primera tinenta d’alcalde de l’ajuntament santjoanenc.

En la trobada s’han tractat aspectes relatius al planejament, urbanització, connectivitat, accessos, aparcament i recuperació de les masies situades als terrenys que el club destina a l’ampliació de les seves instal·lacions. També s’ha fet un repàs de la urbanització del nou sector de les Begudes, on s’emmarquen les futures noves instal.lacions blaugranes, també objecte de desenvolupament.

Aquesta trobada s’emmarca en la línia de col·laboració entre el club i l’Ajuntament de Sant Joan Despí, que vol assegurar que les noves instal·lacions quedin integrades a l’entorn, tot garantint-ne la connectivitat. La reunió forma part del procés de tramitació administrativa previ a l’atorgament de la llicència que permeti iniciar les obres.

La ciutat esportiva passarà tenir 16,4 hectàrees, després de l’adquisició a l’octubre de 2013, dels terrenys del Tennis El Forn. Un dels punts destacats és la construcció del nou miniestadi del FC Barcelona, un camp amb capacitat per a 6.000 espectadors i que complirà amb els estàndars de la categoria III de la UEFA.

L’ampliació contempla també millores a les actuals instal·lacions de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, com diferents edificis de serveis, un nou camp de futbol 7 i espais comercials. També rehabilitaran la masia de Can Felip, que quedarà integrada a la ampliada ciudat esportiva blaugrana i es construirà un pas sobre les vies del tren per connectar aquest sector al barri de Torreblanca de Sant Joan Despí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here