L’Ajuntament descarta que el futur tercer centre sanitari públic de la ciutat es construeixi en el solar on estaven els pisos dels mestres, en la cantonada de Mansió amb Ramón y Cajal. Ahir dilluns es va iniciar un procés participatiu perquè el veïnat opini sobre quin equipament considera més necessari en aquell emplaçament

L’Ajuntament de Castelldefels va reactivar aquest dilluns el procés de participació dut a terme fa uns mesos amb l’objectiu que el veïnat es pronunciï sobre quin tipus d’equipament creu que hauria d’aixecar-se en el solar de la cantonada dels carrers Mansió amb Ramón y Cajal, al barri de Vista Alegre.

L’objectiu amb que s’inicia el procés és que el veïnat decideixi què ús es dóna als terrenys que ocupaven els antics habitatges del professorat de l’escola Vesteixi Alegre, descartat definitivament l’últim projecte previst en aquest solar, que era la construcció del tercer ambulatori.

El procés de participació mitjançant el qual el veïnat podrà pronunciar-se sobre l’ús que es dóna al solar es va engegar aquest dilluns 7 de novembre. L’Ajuntament va convocar a entitats, associacions i veïns per incentivar la participació en la decisió a adoptar, una vegada descartat el CAP.

El procés servirà per conèixer l’opinió del veïnat. Per a això s’editarà un imprès que informarà sobre les diferents possibilitats, opcions a les que se sumaran les que proposin els veïns, sempre que, segons fonts municipals, “aquestes idees sigui possible dur-les a terme, tinguin viabilitat”.

Els impresos que es van distribuir al barri incorporaven una papereta que recollia aquestes quatre o cinc propostes, entre les quals cada participant havia de pronunciar-se. Recollides les opinions, aquestes es donaran a conèixer en una nova reunió amb la qual culminarà el procés participatiu.

En referència al tercer ambulatori, el Govern municipal creu que és necessari però entén que l’emplaçament anunciat a Vista Alegre no és l’adequat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here