L’elecció, que es fa per votació popular per iniciativa de la revista Atletismo Español, ha triat l’esportista a gavanenc entre els millors Sub-23

L’atleta gavanenc Marc Alcalá ha estat nominat per la revista “Atletismo Español” com dels millors atletes de l’any. Concretament està entre els 7 millors en categoria Sub-23 masculina.

L’elecció es fa per votació popular oberta a tothom a través d’internet (https://docs.google.com/forms/d/1-hkzmSpShKSgOAdD-_uTn015Dbpx7fatGydO7QGpRhU/viewform) on cal omplir el formulari pertinent amb el nom, cognoms, direcció postal i DNI i en cas de ser atleta, també el número de llicència.

El termini per participar s’allargarà fins el 30 de novembre i, entre tots aquells votants que entre els seus cinc atletes escollits figurin entre els tres primers classificats i classificades de la categoria absoluta entraran a formar part en un sorteig amb diferents premis, com un joc de roba de la selecció espanyola, o diverses entrades per acudir, en tribuna principal, a algun campionat d’atletisme.

La mecànica de la tria passa per votar els tres millors atletes absoluts de l’any, homes i dones per separat, atorgant cinc punts a qui es consideri el millor, quatre al segon, i així, fins a un punt al cinquè. En el cas de la categoria d’Alcalá, que és la Sub-23, es donaran 3 punts al millor, dos al segon i un al tercer.

Aquest mateix repartiment es farà també a la categoria junior, i en l’elecció dels millors clubs i entrenadors. Finalment, es votarà amb un punt el millor i la millor atleta en veterans d’Espanya.

Alcalá, recordem que aquest 2015, s’ha proclamat Campió d’Europa Sub-23 de 1.500 metres (Tallín, 9/12.07.2015) i Campió d’Espanya Sub-23 de 1.500 metres a l’aire lliure.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers.cat)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here