Aquest diumenge 22 de novembre el Parc de Torreblanca serà l’escenari de l’acte central de la III Marxa El Baix Llobregat contra la violència masclista

El Consell Comarcal del Baix Llobregat, en col.laboració amb els ajuntaments de Begues, Castelldefels, Castellví de Rosanes, Cornellà de Llobregat, El Papiol, Esplugues de Llobregat, Gavà, Molins de Rei, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló, Torrelles de Llobregat, organitza diverses marxes que s’iniciaran en diferents punts de la comarca i s’aniran sumant per arribar plegades a les 12 hores al Parc de Torreblanca.

Allà tindrà lloc la lectura del Manifest Institucional del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, i la lectura dels noms de les dones assassinades enguany a causa de la violència masclista per part de nois i noies de Castelldefels.

També particiaran Pablo Ramírez i Victor Casas, guanyadors del concurs jove Talla Ja!! amb el seu rap “Maltrato, i el Grup Coral del Casal de la Dona de Molins de Rei.

La Marxa El Baix Llobregat contra la violència masclista és l’activitat de referència a nivell comarcal d’aquesta campanya, és un acte obert on pot participar qualsevol persona adherint-se a alguna de les marxes programades, o bé directament a l’acte central.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here