El jove actor gavanenc ha estat escollit millor actor en la categoria de Musical per aquest muntatge creat per Àngel Llacer i Manu Guix



El jove actor de Gavà, Guillem Martí ha resultat premiat aquest dilluns a la nit amb un dels premis Butaca. Martí ha rebut el guardó en la categoria de millor actor de musical pel Petit Príncep, projecte creat per Àngel Llacer i Manu Guix  i que també ha aconseguit dos reconeixements més: el Premi Butaca al Millor Espectacle Per aPúblic i el premi Butaca a la Millor Actriu de Musical per a Elena Gadel.
En recollir el guardó, Guillem Martí va expressar, amb gran emoció, el seu agraïment i felicitacions a “tots els nominats. Gràcies, sobretot, a la meva, a tots els qui m’han ajudat a créixer, i especialment a Angel Llàcer i Manu Guix, grans persones i grans mestres.”
El lliurament dels Premis Butaca de Teatre de Catalunya, en la seva edició número 21, va tenir lloc al Teatre lliure. Un any més els guanyadors han estat escollits pel públic a partir d’una selecció de nominats realitzada per l’organització. De les 19 candidatures d’aquesta edició, cinc tenien nominacions relacionades amb el gènere del teatre musical.

El Petit Príncep combina música, cançons, actors reals, personatges virtuals en 3D i una escenografia visual espectacular i màgica que transporta a l’espectador des del desert fins a l’herba, passant per l’asteroide B 612, el planeta del rei o el món del geògraf.

La narració del Petit Príncep d’Antoine de Saint-Exupéry és una rondalla mítica, un relat filosòfic que s’interroga sobre la relació de l’ésser humà amb els seus semblants i amb el món. Sota l’aparença d’un conte per a nens, El Petit Príncep concentra, amb una meravellosa simplicitat, la llarga i constant reflexió de Saint-Exupéry sobre l’amistat, l’amor, la responsabilitat i el sentit de la vida. És un historia amb un llenguatge senzill destinat a ser comprès pels nens i inspirar als més grans.
L’obra es podrà veure a partir del 4 de desembre i fins el proper 10 de gener a la Sala Barts de Barcelona.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers.cat)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here