A partir de les 18.00h es farà un taller de molinets de vent perquè els més petits participin en l’encesa de llums
Prop d’una cinquantena de carrers de la ciutat lluiran les tradicionals llums de Nadal des de l’1 de desembre i fins el dia de Reis. 

A iniciativa del Consorci per a la promoció i dinamització del comerç a Cornellà, els carrers dels principals eixos comercials de la ciutat es veuran guarnits amb il•luminació nadalenca de leds, més econòmiques i sostenibles.

Vols participar en l’encesa?

Aquest any per encendre els llums es vol implicar als nens i nenes que seran els que ‘encendran’ de manera simbòlica tots els llums de la ciutat. Per fer-ho possible es convoca a tots els infants i les seves famílies a un taller de “molinets” a la plaça Catalunya (18h) i a la posterior encesa (19h).

‘Compra a casa’

També els comerços i paradistes dels mercats municipals de la ciutat guarniran els seus establiments amb decoració nadalenca i a iniciativa del Consorci i l’entitat “Cornellà, Compra a Casa” es donarà el tret de sortida a la campanya nadalenca de comerç amb l’objectiu d’impulsar i promoure les característiques i avantatges

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here