Josep Rull defensa que «el Baix Llobregat està ben representat» a la llista de Democràcia i Llibertat, en una visita al mercat de Gavà

Davant l’aposta d’ERC per Gabriel Rufian, reivindica el cap visible al Senat, Miguel Angel Escobar, ex-regidor del PSC a Esplugues i sindicalista de l’UGT, també de Súmate. El convergent manté que, juntament amb Francesc Homs, representen un tàndem «inclusiu, de perfil ampli», i ha ironitzat amb el terme «la Catalunya real».

Afegeix Rull que al 20D volen defensar un model que crei ocupació «de qualitat», però ha advertit que «ens cal la independència per ser la Dinamarca del sud». Democràcia i Llibertat defensarà «les coses ben fetes» i reivindicà l’obra de govern dels últims anys a Catalunya. Conclou que, si ara Junts Pel Sí proposa un Pla de Xoc es per l’estalvi i les reformes dels últims anys.

«Gràcies a les mesures dels últims 5 anys hem aconseguit salvar l’Estat del benestar, ara hem estalviat 250€ per un Pla de Xoc que garanteix la igualtat d’oportunitats», diu Josep Rull.


«Centralitat i seguretat jurídica»

Alerta, però, que per fer la independència cal «seguretat jurídica perquè sigui viable» i ha criticat que «posicions extremistes allunyarien el l’Estat propi de la majoria social». Rull ha situat la seva opció en la «centralitat» del país.

En aquesta línia, ha posat de manifest la seva incomoditat per l’absència de Govern a Catalunya. Explica que la voluntat de CDC és arribar a un acord per no mostrar una situació de feblesa, «però no a qualsevol preu». 

Rull ha apel·lat al «sentit comú», i que en cas d’enfrontar-se a «demandes no raonables», el millor seria «tornar a les urnes, perquè els ciutadans decidissin». Tot i això, reitera que unes eleccions al març «no són la prioritat dels convergents».

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here