Del 2 al 5 de gener, se celebra el XVII Torneig de Bàsquet Cadet Masculí Ciutat d’Esplugues al complex esportiu municipal Les Moreres

Amb participació estatal, i enguany també italiana i sèrbia, el torneig és una oportunitat per als jugadors cadets del Club Bàsquet Nou Esplugues (CBNE) de competir contra clubs de renom espanyols i internacionals.

A la dissetena edició del Ciutat d’Esplugues, s’ha convidat a dos equips estrangers: el Juve Pontedera, d’Itàlia, i el Petrovgrad de Sèrbia. L’italià és el subcampió de la temporada al seu país, mentre que el Petrovgrad compta amb un dels millors planters de Sèrbia. 

Com ja és habitual, també acompanyaran als jugadors espluguencs el FC Barcelona, el Real Madrid, el Joventut de Badalona, el València i el Club de Bàsquet i Unió Manresana.

Aquí podeu seguir els horaris i més informació sobre el torneig: www.cbnouesplugues.com

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here