Com és costum a Esplugues, els primers dies de l’any arriba en Fanguet, l’escuder reial que anuncia l’arribada dels Reis Mags. El Campament Màgic d’en Fanguet s’instal·larà al Museu Can Tinturé del dissabte 2 al dilluns 4

Els infants podran gaudir matí i tarda de jocs, contes, tallers i música. Entre paradetes, jocs infantils, inflables i tallers d’origamis, braçalets i ceràmiques, el Fanguet voltarà pel campament animant petits i grans.

Entre les novetats del Campament Màgic d’en Fanguet, enguany es troba la possibilitat d’elaborar i decorar una corona de fang com la dels Reis Mags. També es podrà aprofitar per conèixer millor el Museu Can Tinturé, el primer museu monogràfic de l’Estat espanyol dedicat a rajola de mostra, que es podrà visitar gratuïtament els dies 2, 3 i 4 de gener.


Carta als reis, contacontes i nadales

El Campament Màgic d’en Fanguet també és una ocasió perquè els més petits puguin donar les seves cartes als Patges Reials. 

Aquests ajudants dels Reis Mags seran als jardins del museu del dissabte 2 al dilluns 4, de 17 a 20.30 hores. A més, cada tarda, la Penya Barcelonista de L’Avenç oferirà un contacontes a La Masoveria. 

Pel que fa a la música, dissabte se celebrarà un Concert de nadales a càrrec de Sergi Sagristà i Miquel Casals, i diumenge hi haurà una actuació de la Coral Musicorum.


Temps per jugar a Can Vidalet

Aquests dies de vacances dels infants, a Can Vidalet hi haurà ocasió de passar l’estona jugant al Parc de Jocs de Reis, que serà de dissabte 2 a dilluns 4 al Pavelló Poliesportiu del barri. Hi haurà inflables, un scalèxtric digital, tallers de maquillatge de cares d’animals, videoconsoles, jocs esportius, tallers d’artesania i espais motrius per als més petits. 

Obert de 11 a 13.30 i de 16.30 a 20 hores, el Parc també organitza una trobada amb un Patge Reial que cada tarda s’encarregarà de recollir totes les cartes als Reis.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here