EL PELL, ubicat a Cornellà, té ara 3.000 abonats i és un dels equipaments esportius de referència a la ciutat en totes les franges d’edat

El 9 de gener de 2006 obria oficialment les portes el Parc Esportiu Llobregat, l’estrena d’un gran espai esportiu i d’oci ciutadà que dotava la ciutat de Cornellà d’un equipament de referència al Baix Llobregat.

Acaben de complir-se deu anys d’aquella estrena. El PELL té avui uns 3.000 abonats, i juntament amb el Complex Aquàtic i Esportiu Can Mercader, està gestionat per l’àrea social de l’empresa municipal Procornellà, cosa que ha permès augmentar un 85% les seves activitats. 

A més, va ampliar-se ara fa cinc anys per a acollir la nova Ludoteca i Centre Cívic del PELL, que vénen a refermar el compromís social i incentivador de l’activitat ciutadana que ha suposat la seva creació, al costat del barri de Riera, i per a desenvolupar una àmplia zona d’equipaments ciutadans, educatius, esportius, i que va servir també per reobrir la porta d’accés a l’entorn natural del riu Llobregat. 

La seva creació va suposar, a més, un salt qualitatiu espectacular de les instal•lacions esportives de la ciutat, complementat més endavant pel mencionat Complex Can Mercader, el Camp de Futbol de Cornellà, i la renovació o reforma completa de la majoria dels equipaments de barri, com l’Espai Esportiu Sant Ildefons, Can Carbonell, camps de futbol d’Almeda, Fontsanta, etc.

El disseny del Parc Esportiu Llobregat, modern, versàtil i característic, va correr a càrrec d’Álvaro Siza, arquitecte portugués de gran prestigi, guardonat el 1992 amb el Premi Pritzker de la Fundació Hyatt de Chicago (considerat el Nobel de l’arquitectura).

Deu mesos d’activitats

Ja fa alguns mesos que el PELL ha començat a bufar les espelmes del seu aniversari. Des del mes d’octubre, s’estan realitzant activitats commemoratives, que continuen aquest 2016. Per exemple, una jornada solidària d’spinning, el 16 de gener, en favor de la Creu Roja, un especial Carnestoltes amb Zumba-Party el 6 de febrer, entre d’altres. 

També es poden visitar dues exposicions: una sobre la construcció de l’edifici i l’altra sobre els actes que s’hi han dut a terme en aquests deu anys, al hall del PELL. La cloenda serà el 18 de juny amb una Festa Tropical. Informeu-vos-en a la seva pàgina web:

www.parcesportiullobregat.com

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here