De cara a propers exercicis, es buscarà un marc estable de finançament que encara cal concretar

ACN Sant Feliu de Llobregat.-La Diputació de Barcelona assumirà 300.000 dels 600.000 euros que la Generalitat havia d’aportar aquest 2016 per al finançament del servei de control de mosquits del Baix Llobregat. Així li ho va comunicar la consellera de la Presidència, Neus Munté, al president del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Josep Perpinyà, durant una reunió que van mantenir dijous de la setmana passada.

L’acord, que es farà oficial la setmana vinent, preveu també crear un marc estable de finançament del servei de cara el 2017. La solució ha arribat després que el Consell Comarcal denunciés els impagaments de la Generalitat i amenacés amb renunciar al servei de control de mosquits davant la impossibilitat de pagar les nòmines dels seus treballadors.

El president del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Josep Perpinyà, ha explicat a l’ACN que amb l’aportació de la Diputació de Barcelona, el pressupost de l’any en curs, que és de 800.000 euros, queda cobert i que ara cal buscar fórmules que permetin crear un marc de finançament estable que eviti que es torni a viure una situació com l’actual.

“Volem el mateix que tenen altres serveis similars”, afegeix Perpinyà. Amb aquesta solució transitòria, el pressupost es cobrirà amb els 200.000 euros que aporten diferents municipis de la comarca i els 300.000 de la Generalitat i la Diputació de Barcelona.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here