La proposta serà analitzada pels equips tècnics del Ministeri i de la Generalitat

ACN Barcelona-Foment ha proposat integrar un tram reduït de la via de la línia R4 de Rodalies de Renfe al seu pas per Sant Feliu de Llobregat com a manera de suprimir el pas a nivell de la localitat. 

El secretari general d’Infraestructures, Manuel Niño, ha presentat la proposta a l’alcalde del municipi, Jordi San José, i al director general d’Infraestructures de Mobilitat Terrestre de la Generalitat, Xavier Flores, en el marc de la Comissió de Seguiment del Protocol signat el 2006 entre les tres parts per al soterrament de la línia al municipi. La comissió s’ha reunit aquest dimarts.

En els darrers any s’havien elaborat diverses alternatives per suprimir el pas a nivell i avui Foment ha presentat una solució actualitzada que preveu suprimir el pas integrant un tram reduït de la línia. En les properes setmanes els equips tècnics de les parts analitzaran de manera conjunta la proposta per identificar-ne els condicionants i les mesures necessàries per definir l’actuació de manera detallada.

1 COMENTARI

  1. I, exactament, que vol dir “integrar” Per casualitat no voldreu dir “soterrar”

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here