L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat ha convocat avui a les 19h una concentració de rebuig i condemna d’aquest greu cas de violència domèstica ocorregut aquesta matinada al municipi. La concentració es farà a la plaça de Fèlix Figueras i Aragay (al davant de l’Ajuntament)

Una veïna del municipi de 76 anys, A.M.M, està ferida greu després que el seu marit, de 79 anys, l’hagi apunyalat al tòrax aquesta matinada. El presumpte agressor, E.M.C., va lesionar-se després amb un ganivet tot i que el seu estat no presenta tanta gravetat com el de la dona. 

Els fets van tenir lloc la passada matinada, sobre les 04:45h, quan la Policia Local d’Olesa va rebre diverses trucades de veïns del carrer Pau Casals informant que hi havia una dona cridant i sagnant pel tòrax. Quan la patrulla es va desplaçar al lloc, diferents testimonis van explicar que havien sentit soroll de trencadissa en un habitatge i que havien vist com una dona sortia sagnant pel tòrax i manifestava haver estat apunyalada pel marit. 

Un dels testimonis havia accedit dins l’habitatge i, segons la seva declaració, havia trobat el marit amb un ganivet a la mà. Segons aquest mateix testimoni, el marit li havia reconegut haver apunyalat la dona i anunciava que es suïcidaria. Aquest veí, però, havia aconseguit prendre-li el ganivet, i posteriorment el presumpte agressor s’havia tancat a la cuina. Un cop els agents van accedir al domicili es van trobar que el presumpte agressor s’havia autolesionat amb un ganivet a l’abdomen.

Al lloc dels fets es va traslladar el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) i Mossos d’Esquadra per atendre a la parella. La dona va ser traslladada a l’hospital de Bellvitge en estat greu i el marit va ser detingut i traslladat sota custòdia a l’hospital de Martorell. 

La investigació del cas l’està duent a terme la Unitat Territorial d’Investigació dels Mossos d’Esquadra que ha informat l’Ajuntament que no els consta antecedents de denúncies prèvies d’aquesta parella. 

L’alcaldessa d’Olesa, Pilar Puimedon, ha volgut manifestar, en nom de tot l’Ajuntament, que “lamentem i condemnem aquests terribles fets”. Com a rebuig a qualsevol cas de violència domèstica, l’Ajuntament ha convocat una concentració per a avui, dissabte, a les 7 de la tarda, i davant l’Ajuntament, a la qual hi ha convidat a assistir a tota la ciutadania.

Aquest no ha estat l’únic cas relacionat amb la violència de gènere i/o domèstica en el qual hi ha hagut d’intervenir la policia Local aquest cap de setmana. Divendres al migdia els agents van haver d’atendre una jove que s’havia refugiat amb un atac d’ansietat en un supermercat del municipi perquè, segons va afirmar, la seva exparella l’havia amenaçat i intentat agredir. La jove va ser trasllada a l’Hospital de Martorell.

Font: Ajuntament d’Olesa de Montserrat 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here