Els propers 18 i 19 de juny de 2016, la productora Les Nits de l’Art i l’Ajuntament de Viladecans, presenten la 5a edició del Vilautor (#Vilautor2016), festival que es celebra anualment als jardins municipals de la ciutat

Fill ideològic del mític Festival Croma, el Vilautor pretén esdevenir un festival anual d’estiu de la cançó d’autor i consolidar-se en una de les ciutats de l’àrea metropolitana que més han cregut en la paraula musical. El festival va donar el seu tret de sortida el 29 de juny de 2012 amb un concert de Jorge Drexler i sota l’aixopluc d’un xicranda, un dels arbres principals que donen vida al jardí romàntic que la família Modolell va crear a la ciutat baixllobregatina a finals del segle XIX.

En aquest marc incomparable a l’aire lliure que ens transporta a espais exòtics i llunyans, donant la benvinguda a l’estiu i amb la brisa de la letargia de la ciutat, el Vilautor presenta enguany dos concerts de gran qualitat. El dissabte, 18 de juny, la gira de presentació de “Me mata si me necesitas”, el nou disc de Quique González, pararà per segona vegada a Catalunya després de la presentació del passat 15 d’abril a Barcelona amb entrades exhaurides. Ja han passat tres anys des del seu anterior treball, “Delantera mítica”, amb el qual va ocupar la portada de Ruta66, va ser escollit millor disc de l’any 2013 de la revista Rolling Stone i número 1 en vendes. Durant els últims anys, a més de recórrer les sales de tots els racons d’Espanya i visitar Argentina, Mèxic, Londres i Nova York, Quique González ha anat gestant un nou repertori del rock d’autor tan personal al qual ens té acostumats.

El dia següent, 19 de juny, serà el torn del cantautor Andrés Suárez. Andrés està tancant la gira que ha realitzat amb “Mi pequeña historia”, el seu darrer treball discogràfic, sisè de la seva carrera. Sis discos i una legió de seguidors que han convertit aquest disc en el de consagració del cantautor gallec. Romanticisme, caràcter i sensibilitat a parts iguals per a celebrar que Andrés Suárez ara està en el seu millor moment per fer arribar a tothom les seves històries sobre sentiments i emocions universals que traspassen fronteres. Un concert acústic per apropar-nos encara més a la seva sensibilitat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here